Avís legal

Informació general

En compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

Titular de la pàgina web: Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L.

Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L. està domiciliada a Casa Serrat sn,  Joanetes, 17176 la Vall d’en Bas, amb el CIF B17893124. Adreça de correu electrònic de contacte info@menjam.cat . www.menjam.cat és l’adreça web de Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L, mitjançant la qual ofereix als usuaris d’internet informació sobre l’empresa i els serveis que ofereix. Tel.+34 972 69 09 29.


Propietat intel·lectual

© Copyright 2018 Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L., tots els drets d’explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat de Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L.. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Així com tampoc s’autoritza:

* Presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L. per mitjà de “framing””.

* La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L. mitjançant “in line linking”.

* L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L. conforme les disposicions vigents.


Responsabilitat dels continguts i dels enllaços

Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L. no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L. no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. La única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.


Dades de caràcter personal: política de privacitat

Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a través d’aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i s’incorporaran a un fitxer propietat de Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L. a utilitzar les seves dades personals per funcions comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a: Serrat Agrocuina Vall Bas S.L.L., Casa Serrat sn,  Joanetes, 17176 la Vall d’en Bas.

El sistema de navegació i el software necessaris pel funcionament d’aquest lloc web recull, en el curs normal per al seu exercici, algunes dades personals la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’internet. Es tracta d’informació que no és obtinguda per ésser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre’n la identificació. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web, així com també per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.


Llei i jurisdicció aplicable.

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.