Blog

El nostre dia a dia

23 Març, 2022
Canelons casolans

Heu tastat alguna vegada els nostres canelons de carn?
En fem amb beixamel gratinats i sense gratinar, o bé canelons sense beixamel.

7 Març, 2022
Vedella a dau

i de segon, la vedella a dau, amb ceba i tomàquet, acompanyada de xampinyons.

28 Febrer, 2022
Fideuada de peix

No saps què dinar avui? Aquesta és la fideuada de peix que fem nosaltres. A punt per escalfar i a menjar!

17 Febrer, 2022
Ous de colors

Són d’una raça de gallines que tenim, les aracuanes

11 Febrer, 2022
Carabassa dolça

Aquesta és una varietat de carabassa dolça feta al forn, la llavor és de valencià i cultivada al nostre camp.

7 Febrer, 2022
puré de patata

Has provat el nostra puré de patata?, és deliciós, i pots acompanyar-lo amb el que et vingui més de gust.

12 Gener, 2022
Canelons casolans

Un dels típics plats de menjam són els canelons.
També els tenim en aquest format, a punt de descongelar i guarnir-los al gust de cadascú

31 Desembre, 2021
Ja s’acosta l’hivern

Amb aquesta imatge i amb el fred que fa, donem la benvinguda a l’hivern

16 Desembre, 2021
L’arbre

A la tardor cauen les fulles dels arbres, i aquesta és la imatge del jardí de menjam

8 Desembre, 2021
Les nostres croquetes de pollastre

Només cal posar-les amb oli calent i deixar-les coure, bon profit!